alergaceala.ro
alergaceala.ro
Kodzha Kaya Ultra Trail ...provocarea unui ultramaraton altfel prin vecini
Alergaceala.RO

STATISTICI PERSONALE

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA Ionut Petcu ...profil Strava Ionut Petcu ...profil Garmin Ionut Petcu ...profil Runtastic Ionut Petcu ...profil Endomondo Ionut Petcu ...profil Runkeeper Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro

URMĂTOARELE COMPETIŢII CONFIRMATEalergaceala.ro
alergaceala.ro
2020.04.04 🏃alergaceala.ro  Ibiza Marathon / 20K alergaceala.ro
2020.07.11 🏃alergaceala.ro  Tryavna Ultra / 100K5000+ alergaceala.ro
2020.08.15 🏃alergaceala.ro  Smida Start Trail Run / 26Kalergaceala.ro
2020.08.27 🏃alergaceala.ro  UTMB Orsières/Chamonix / OCC 56K3500+
2020.09.26 🏃alergaceala.ro  Survival Challenge Run / 10K alergaceala.ro

EXPERIENȚA PERSONALĂ CA PACE(MAKE)Ralergaceala.ro
alergaceala.ro
2016 🏃alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016 🏃alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso, Italia
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia, Italia
2018 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton, Spania
2018 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon

RECORDURI PERSONALE OFICIALE ÎN COMPETIŢII
alergaceala.ro
alergaceala.ro3K / 2019.10.27 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro11'48"/ Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K / 2018.07.08 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro20'34"/ Betano 5K Night Run
10K / 2019.04.07 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro41'45"/ Uniqa 10K Bucharest
21K / 2018.05.20 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h30'38"/ Semimaratonul Târgoviște
21K / 2019.03.17 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h35'37"/ Athens Half-Marathon
42K / 2017.12.01 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h35'00"/ Maratonul 1 Decembrie
42K / 2018.11.10 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h37'11"/ Istanbul 40th Marathon

Alergaceala APK Download
alergaceala.ro

SUSȚINUT ÎN PAȘI DE ALERGARE

BodyShape Transformation Gym adidas Runners Bucharest Kalenji ...by Decathlon
RoHost ...servicii de găzduire și domenii web EuroStarGaz Silvian Nectar BIO-TECH

MONITORIZAT PRIN GPS ÎN PAŞI DE ALERGARE

Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR

CITESC ȘI RECOMAND

Cabral Ibaka - cabral.ro - Zâmbește, lume! ;) Zâmbet şi Sănătate Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle Adrenallina.ro FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Translate
alergaceala.ro

Kodzha Kaya Ultra Trail ...provocarea unui ultramaraton altfel prin vecini

alergaceala.ro
12.04.2019
alergaceala.ro
Fascinant. Puternic. Frumos. Trebuie să fii persistent să mă învingi, pentru că fiecare pas pe care îl vei face către linia de finish contează. Îți voi lua tot aerul și sângele îți va fierbe prin vene. Dar la final eu și tu vom deveni un întreg.

Vei descoperi noi orizonturi și vei savura în armonie visul devenit realitate. Și când îți voi vedea zâmbetul pe culmi, voi ști că am reușit să te provoc să devii mai puternic... să devii (cel) mai bun. Și îți vei dori să ne revedem... iar tu... te vei întoarce la mine. Vei reveni din nou la Kodzha Kaya.


Tentantă prezentare a unei competiții prin Balcani aflată la a doua ediție. Compusă la această ediție din cinci trasee diferite, pentru oricare dintre cei curajoși, Kodzha Kaya se remarcă printr-o abordare diferită.

Aici... ești pe cont propriu... nu ai puncte amenajate de hidratare, nu ai puncte de alimentare... tu ești responsabil cum îți gestionezi resursele luate de la start, precum și cele oferite de natură... pentru a trece victorios linia de finish.

alergaceala.ro

Fiecare dintre cele cinci trasee din acest an au alocate o culoare distinctă și au startul și linia de finish în același punct din satul Bilka, acolo unde afluentul Luda Kamchia al râului cu același nume, Kamchia, străbate munții către Marea Neagră, în vestul regiunii Burgas din Bulgaria.

Traseul roșu este opțiunea adăugată recent și presupune un traseu de cucerire a vârfului Kodzha Kaya pe o distanță de aproximativ 3.6 kilometri cu o diferență de nivel de 500 D+. Acest traseu are o limită de 60 de minute, cu startul în ziua de sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 14.oo.

alergaceala.ro

Traseul verde este adresat începătorilor, se întinde pe o distanță de 11 kilometri cu o diferență de nivel de 650 D+, ce trebuie parcursă precum precizam, autonom, fără puncte amenajate de hidratare sau (de) alimentare intermediare pe traseu. Totuși ai la dispoziție șase surse naturale de apă, de unde te poți hidrata pe parcurs... după poftă și nevoi. Traseul GPX îl poți consulta și descărca de aici.

Timpul impus pentru finalizarea probei este de maxim două ore și jumătate... cu startul în ziua de duminică, 12 mai, începând cu ora 9.oo.

alergaceala.ro

Traseul galben este adresat celor cu poftă de aventură, se întinde pe o distanță de 25 kilometri cu o diferență de nivel de 1600 D+, ce trebuie parcursă autonom, fără puncte amenajate intermediare de hidratare sau de alimentare pe traseu. Și pe acest traseu regăsești cele șase surse naturale de apă de unde te poți hidrata. Traseul GPX îl poți consulta și descărca de aici.

Timpul impus pentru finalizarea probei este de maxim șase ore și jumătate, cu startul în ziua de duminică, 12 mai, începând cu ora 9.oo.

alergaceala.ro

Traseul albastru este adresat celor pregătiți pentru o mică tortură, se întinde pe o distanță de 42 kilometri cu o diferență de nivel de 2600 D+, ce trebuie parcursă autonom, fără puncte intermediare de hidratare sau de alimentare pe traseu. Pe acest traseu ai la dispoziție douăsprezece surse naturale de apă pentru hidratare. Traseul GPX îl poți consulta și descărca de aici.

Timpul impus pentru finalizarea probei este în maxim nouă ore... cu startul în ziua de duminică, 12 mai, începând cu ora 9.oo. Acest traseu este premiat și cu două puncte ITRA pe care le poți folosi în următorii doi ani pentru calificarea la UTMB sau alte competiții de ultramaraton.

alergaceala.ro

Traseul negru este adresat celor pregătiți pentru adevărata provocare, se întinde pe o distanță de 75 kilometri cu o diferență de nivel de 4400 D+, ce trebuie parcursă autonom, fără puncte intermediare de hidratare sau de alimentare pe traseu. Pe acest traseu ai la dispoziție douăzeci de surse naturale de apă, de unde te poți realimenta și hidrata pe parcurs, după poftă și nevoi. Traseul GPX îl poți consulta și descărca de aici.

Timpul impus pentru finalizarea probei este pe durata maximă de la răsărit la apus, mai exact 14 ore și 32 de minute... cu startul duminica, 12 mai, începând cu ora 5.51. Acest traseu este premiat și cu patru puncte ITRA pe care le poți folosi în următorii doi ani pentru calificarea la UTMB sau alte competiții de ultramaraton.

alergaceala.ro

Echipamentul obligatoriu pentru participarea la probele de anduranță presupune posesia unui telefon mobil funcțional și a unei folii de supraviețuire.

Recomandările sunt evident cele legate de echipamentul pentru probele de trail... printre care ar fi bine să nu neglijezi papuci de fugă cu profil pentru aderență pe teren accidentat, geluri și alte produse ce îți pot asigura un aport de calorii pentru resursele consumate și recipiente pentru stocarea și consumul de lichide.

Recent organizatorii au anunțat că va fi premiată și intenția de a termina cursa... astfel că... depinde de tine ce medalie vei purta la finish... cea de finisher... sau cea DNF... oferită la probele de anduranță, 25, 42 sau 75 de kilometri. Cool, nu?

alergaceala.ro

Una peste alta... este o competiție ce te provoacă la aventură indiferent de proba aleasă... o poți trata chiar (și) ca pe o drumeție organizată. Personal, cel puțin una din probele de anduranță aș vrea să o trec în palmares... acum, sau poate în anii ce vor urma. Merită... mai ales că înainte, sau după competiție, îți poți extinde vacanța cu o vizită la ruinele cetății Nesebar, admirând și vechea moară de vânt... monumente aflate chiar la malul mării Negre prin vecini.

alergaceala.ro

Evenimentul este organizat de iRun Bulgaria... ce oferă o garanție că experiența ta va fi unică. M-am bucurat de mai multe ori de experiențe remarcabile ale altor evenimente organizate de iRun.BG.

Pot aminti printre altele, ultramaratonul Tryavna Ultra... cu trei participări consecutive, printre care, primul meu ultramaraton despre care am scris aici. Sunt aliniat pe liste la start pentru a patra participare în acest an, la jumătatea lunii iulie, pentru a experimenta noua probă de maraton.

Am savurat și Black Sea Marathon... o provocare montană prin vecini la malul mării, cu două participări consecutive... despre care am povestit deja aici.

alergaceala.ro

Detalii complete despre competiție poți citi (și) pe site-ul evenimentului Kodzha Kaya în engleză sau bulgară sau pe pagina de Facebook Kodhza Kaya. Sunt de asemenea evenimentele disponibile în engleză, în turcă, în rusă sau evident, bulgară.

Înscrierile la oricare din probele competiționale sunt disponibile până la finalul lunii aprilie... se pot face aici în moneda locală leva (undeva la 2,5 lei românești pentru un leu bulgăresc) cu plata prin card.

Prețurile depind în funcție de proba alergată, de pachetul ales, dar și de cum apreciezi tu efortul depus de organizatori... astfel că valoarea de plată a taxei de participare este la alegerea ta.


Cursa scurtă de sâmbătă este gratuită pentru toți cei care aleargă duminica, astfel că poți face o mică testare a traseului. Oricum pentru prezență (se pare că) poți cere doar tricoul / buff-ul personalizat al cursei. Cool, nu?

Bucură-te de libertatea de mișcare fără frontiere și descoperă în alergare teritorii noi prin vecini. Merită!


#irunbg #kodhza #kaya #kodhzakaya #balkans #runbalkans #runbulgaria #survival #survivalultra #runultra #trail #trailultra #partofythegame #alergaceala

alergaceala.ro
Copyright (c) 1999-2019 enJoy - Toate drepturile rezervate. | ...enJoy stats! | 1.83.91205